Kedves Érdeklődő!

Ön az oldalunkra ellátogatva megtalálta Miskolc város modern szemléletű, a szakmában nagy tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkező, a tanulók elvárásait maximálisan kiszolgáló, családi vállalkozásban működő autósiskoláját.

 

Elkötelezettségünk, hogy az egyéni képességek figyelembevételével adjuk át tudásunkat a hozzánk jelentkezőknek, mindezt fiatal, türelmes oktató kollégáinkkal.

 

 

Autósiskolánkat 2017-ben hoztuk létre, hogy az elmúlt 20 év járművezetői oktatásban szerzett tapasztalatait immár az Ön javára kamatoztassuk.

 

Árainkat úgy képeztük, hogy az általunk nyújtott minőségi szolgáltatás mindenki számára elérhető legyen, köztük azoknak az igényes ügyfeleknek is, akik nem csak az árat, hanem a szolgáltatás minőségét is előtérbe helyezik.

 

A tandíj megfizetésére 6 részletben történő fizetési lehetőséget biztosítunk mindenki számára.

Autósiskolánk maximálisan próbál igazodni a tanulói időbeosztásához, ennek céljaként biztosítja az E-learning KRESZ tanulás lehetőségét. E szolgáltatásnak köszönhetően tanulóink az elméleti oktatást otthonról, könnyen, saját időbeosztásban elvégezhetik. Ehhez a tananyaghoz való hozzáférést már a beiratkozás napján biztosítjuk.

 

Tulajdonosként garantálom, hogy az Ön számára a sikeres felkészüléshez szükséges szakértelmet, türelmet, az ügyintézésben rugalmasságot és gyorsaságot biztosítjuk.

Kis Péter

tulajdonos, iskolavezető